Writers Boost

16 lessen I Copywriting + Storytelling Academy | Ontdek jouw inner Shakespeare tijdens de Writers Boost!

Inhoud 

Storytelling is een opleiding die is gericht op schrijven van visuele uitkomsten, denk aan een film, commercial en zelfs een theaterstuk. Je leert de basis van verhalen structuur, karakter ontwikkelingen, conflicten en nog veel meer! What's next? Flip the page!

Copywriting is een shorty die je veel diepte gaat bieden op gericht schrijven. Alle tierenlantijntjes passeren, meteen voor de kern gaan en de boodschap duidelijk kunnen overbrengen aan de lezer. Hier leer je niet alleen hoe je aandacht van een lezer kan aantrekken maar vooral kan vasthouden.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het luisteren naar deze teksten? We’re here for ya! Onze newbie:  Luisterboeken, hier leer je een kort verhaal schrijven, die ook wordt ingesproken door onze voice-actors! Een verhaal schrijven op ongeveer 4 pagina's is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat is interessant genoeg om in 2 zinnen te beschrijven en hoe maak je een memorabel plot?

Combi deal 

Totaal 16 lessen  €3.600 
Combi deal €3.060

Click to read Writers Boost

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?