Webster

22 lessen I Graphic Design + Art Direction +Copywriting + UX/UI

Inhoud 

Deze combinatie van deze 4 opleidingen en shorties geven jou de tools om zelfstandig niet alleen te beheren maar ook op een stijlevolle manier aan te vullen. Het uiterlijk van een tekst of website draaien allemaal om hetzelfde element. Het zijn van een service of product, deze handvaten geven jou een versterkte aanvuller op jouw skills.

Struggle jij met het vinden van de juiste opmaak en kleurengebruik? Graphic Design leert je alles over hoe je de boodschap in een ontwerp kan uitdragen. Door veel te experimenteren met designs ontdek je je eigen smaak. Ontdek alle mogelijkheden met lettertypes, kleuren, logo’s en illustreren.

Hoppa volle gas vooruit bij Art Direction! Hier ga jij jouw portfolio fine tunen en je je als maker establishen. Leer hoe je plannen kan schrijven en je gehele werkproces van A tot Z kan optimaliseren. Zet je puntjes op de i met het finalizen met het visualiseren en leer je skills op de website aanvullen naar quality: 

Bij UX/UI leer jij hoe je je website kan inzetten als verkooptool. De info en product verkoop staat er niet zomaar, achter de schermen worden alles op het alles gezet om de invloeden van de consument te winnen. Met de charme en flare die jij weet toepassen zal iedereen zich tot jou product aangetrokken voelen. Ontdek hier alle psychologie trucs en de behoeftes van je publiek toe te passen. How do you get them there? 

Copywriting is een shorty die je veel diepte gaat bieden op gericht schrijven. Alle tierenlantijntjes passeren, meteen voor de kern gaan en de boodschap duidelijk kunnen overbrengen aan de lezer. Hier leer je niet alleen hoe je aandacht van een lezer kan aantrekken maar vooral kan vasthouden.

Combi deal

Totaal 22 lessen €4.300

Combi deal €3.625

Click to read Webster

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?