Voice Actor

Het hebben van een eigen sound en flow voor een voice actor is erg belangrijk. Maar hoe vind je jouw sound en hoe weet je wat wel en niet werkt? Dat onderzoek start bij ons!

Programma

We stomen je tijdens deze korte opleiding klaar voor het grotere publiek. Van kennis en ervaring opdoen, leren luisteren en over de voice-over wereld tot het afleren van veel onnatuurlijkheden. Dit wordt allemaal gedaan door learning by doing. Alles is er op gericht dat jij een sterke voice actor wordt. Ook ga je de studio in. Daar krijg je uitleg over de techniek van het inspreken en hoe je een thuisstudio kan bouwen. En je gaat zelf ook een tekst inspreken! Uitermate geschikt voor de creatieve vogels die aan het begin staan van hun avontuur. Na het volgen van deze verkorte module kun je makkelijk doorstromen naar elke andere verkorte module of langere opleiding naar keuze. Bijvoorbeeld Copywriting, Graphic​ Design of Animation. Leuk en aardig, maar nu concreet:

  • Je maakt een demo
  • Bij positieve afronding kun je doorstromen naar onze vervolgopleidingen
  • Krijgt levenslang gratis toegang tot masterclasses 
  • Bent super dichtbij de praktijk dankzij REDRUM

Benieuwd wat onze studenten hebben gemaakt? Bekijk onze Wall of fame.

Toelating

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld.

Docent

Annefleur is actrice, stemactrice en oprichter van House of Voice, een casting agency voor stemacteurs. Annefleur werkt zelf al bijna 10 jaar als vaste stem voor Hyundai en ze is vaste stem voor Radio 10, Dove, Evi van Lanschot en Smulderstextiel. Als er iemand je de kneepjes van het Voice Acting vak kan leren, dan is zij het wel.

Aanmelden Voice Actor

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?