2D Tekenfilm

68 lessen I Animation Academy + 2D Motion + Character Animation + Sound Academy + Voice Acting + Storytelling

Programma 

Storytelling Academy  is een opleiding die is gericht op schrijven van visuele uitkomsten, denk aan een film, commercial en zelfs een theaterstuk. Je leert de basis van verhalen structuur, karakter ontwikkelingen, conflicten en nog veel meer!

Animation Academy vinden wij een van de meest magische beroepen en wij gaan je in de opleiding Animation dan ook alles leren over het vak. Je leert de juiste ontwerpbeslissingen te maken met het oog op compositie, kleur en beweging. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe beweegt een animatie? Van conceptontwikkeling, storyboarding, rigging, animatie tot aan rendering. Dit doen we in 2D en 3D, maar ook stop motion komt voorbij. 

Bij de opleiding 2D Motion Design is een van de aansluitende opleiding van Animation Academy. Je duikt in 6 lessen het diepe in van 2D Animeren. Stapsgewijs leer je alle grootse geheimen van de industrie-standaard software AfterEffects. Aaneensluitend laten we zien hoe je met de combinatie van deze smaakvolle ingrediënten een sterrenmaaltijd serveert. Oftewel, de perfecte kickstart voor een glansrijke carrière in motion design! 

Character Animation is het vertalen van karaktereigenschappen van het fictieve personage en dat visueel weergeven. Wist je dat de eigenschappen van het personage al veel eerder in te schatten is?  Het uiterlijk van een animatie karakter is op een bewuste manier getekend. Je snapt het gehele proces van een schets naar een karakter kunnen laten bewegen frame by frame. Je weet hoe je een uniek en aangesloten karakter kan tekenen op basis van hun karakters-beschrijving. 

Sound academy is een opleiding die compleet is gericht op de theorie van geluid. We nemen je mee in het opnemen, bewerken, designen en het na-maken van geluid. Deze opleiding is een gigantische skill booster voor makers als animatoren, docu en filmmakers. Het bereid je voor om als zelfstandige sound designer ervaring op te bouwen in de praktijk en in de editsuite.

Voice acting! Deze shorty zal je de kers op de taart geven. Je stem leer je als een instrument bespelen. Ontdek de range die je kan bereiken met je stem en onderzoek de diepte van je bereik. Je hebt een portfolio aan eigen demo's opgenomen! Als jij de sound industry wil viben is dit je zender!

Comb deal 

Totaal  68 lessen €13100

Combi deal €11.625

Click to read 2D Tekenfilm

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?