Masterclass Streetart Frankey

2 uur | the one and only Streetart Frankey komt naar ons toe! Tijdens deze interactieve masterclass leer je vooral: kijken.

Frank de Ruwe, beter bekend als Frankey neemt je tijdens deze masterclass mee in zijn hedendaagse kunst. Hij leert je anders te kijken door korte opdrachten en je loopt de deur uit met een leukere blik op alledaagse objecten. Je gaat zelf aan de slag met het ontwikkelen van streetart en leert objecten op verschillende manieren te benaderen. 

Frankey raakt geïnspireerd door zowel jeugdherinneringen als een jeugdige fascinatie voor het hedendaagse leven en de cultuur, neemt zijn werk vele vormen aan, maar is altijd herkenbaar door zijn speelse creativiteit en lichte ondeugende aanraking. Hoewel hij de verschillen en dunne lijnen tussen stijlen, ambachten en beroepen erkent, negeert hij net zo graag grenzen terwijl hij beleefd glimlacht.

Frankey woont en werkt momenteel in Amsterdam en zijn werk is door heel Nederland tentoongesteld, waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam, en in verschillende tentoonstellingen in de Verenigde Staten, Italië en Duitsland. Zijn bravoure op het gebied van straatkunst en culturele gevoeligheid vormen de basis voor zijn openbare en particuliere opdrachten en worden het meest gewaardeerd door een publiek dat dol is op echt onderscheidende kunst met een gezonde dosis luchthartigheid. Meer zien van Frankey? Je checkt het hier.


 

Aanmelden Masterclass Streetart Frankey

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?