Sound Proof

36 lessen I Music Academy + Sound Academy + Voice Acting geeft jou de ruime vrijheid om te leren hoe je opneemt, design, inspreekt en creëert!

Inhoud 

Music Academy is de opleiding die is gericht op het creëren en produceren van muziek, passende sferen vergroten onder beeld en de positionering als creator in de industry. Next track!

Sound academy is een opleiding die compleet is gericht op de theorie van geluid, opnemen, designen en foley.Een toevoegende skill booster voor makers als animatoren, docu en filmmakers. Bereid jezelf voor om als zelfstandige sound designer ervaring op te bouwen in de praktijk en in de editsuite.

Voice acting! Deze shorty zal je de kers op de taart geven. Je stem leer je als een instrument bespelen. Ontdek de range die je kan bereiken met je stem en onderzoek de diepte van je bereik. Je hebt een portfolio aan eigen demo's opgenomen! De combinatie van alle drie de courses bied het je een skillset aan opnemen, bewerken, ontwerpen, branding en toepassen. Als jij de sound industry wil viben is dit je zender!

Combi deal 

  • Music Academy 24 lessen €4500,-
  • Sound Academy 10 lessen €2000,- 
  • Voice Acting 2 lessen €600,- 

Totaal 36 lessen €7.100

Combi deal €6.035

Click to read Sound Proof

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?