Shortcut Academy

Leer in sneltreinvaart het gehele proces van een film maken. Dit leer je het beste door te doen, dus handen uit de mouwen en gaan met die banaan!

Voor de creatieve maker die zich klaarstoomt voor digitale lessen en voorstellingen. Verken hoe je ook online theater kunt aanbieden. Zo ontstaat er een hybride vorm. Fijn voor nu, maar ook toekomstbestendig en een extra inkomstenbron.

Programma

Van concept en storyboarding tot productie en uitvoering in camera, editing en graphics. Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je op letten? Volg onze Shortcut Academy en doorloop in 6 intensieve dagen het hele proces. Je gaat aan de slag met één van jouw onderwerpen/voorstellingen en krijgt van veel verschillende vak docenten les. Van storytelling naar productie, van filmen naar music en voice en daarna de graphics waarna je alles door de edit molen haalt. Resultaat —> je eigen digitale voorstelling!

Concreet leer je het volgende:

  • Concept ontwikkeling aan de hand van doelgroep en afzetkanaal
  • Je verhaal in beeld en audio vangen
  • Voeg alle benodigde elementen toe tot een eindproduct
  • Je maakt kennis met vaktermen en mogelijkheden

Toelating

Aan deze opleidingen worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Een must is dat jij een creatieve maker bent die dit nu inzet op de online markt. 

Docenten

Lotte Milder, Matthijs Westerink, Karlijn Milder, Loes Nolten, Annefleur Klinkhamer, Genaro Sellier, Robin de Jong. Say what, zoveel? Ja zeker, iedereen heeft zijn/haar eigen expertise én daar mag jij mee samenwerken. 

Aanmelden Shortcut Academy

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?