Press Pause

Zou je ook niet even de pauze-knop willen indrukken? Soms lijkt het onmogelijk. Terwijl dat precies is wat je nodig hebt. Je gaat op in de ’normale gang van zaken’ en raakt hierdoor uit het contact met wat je echt wilt. Je piekert meer en je stresslevel neemt toe. Time to press pause!

 

Deze verkorte opleiding helpt je jouw doelen en waarden opnieuw te formuleren. Hoe word je beter in het ontdekken van de talenten die stiekem al in jou schuilen? Welke rol heeft je omgeving hier in? Samen trekken we de angel er uit. Zonder bullshit, niks zweverigs. Gewoon optimaal in je vel zitten. Is dat niet wat we allemaal willen?

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Wat geeft je negatieve stress?
  •  Je bent je omgeving
  • Doelen en waarden formuleren
  • De kracht van ademhalen en goed slapen
  • Jouw doelen zwart op wit

Benieuwd wat onze studenten hebben gemaakt? Bekijk onze Wall of fame.

Docent

Mark is de leukste slaap guru van Nederland! Na zijn carrière als beroepsmilitair heeft hij het roer omgegooid en begeleidt hij mensen om beter te slapen, een rustiger leven te krijgen, gezonder te eten en zingeving te vinden.   

We. Love. Maud! Ruilde haar drukke en bruisende leven in Amsterdam in voor een slow living live in Ibiza. Van event manager bij Elle naar het zoeken van een internetverbinding op de top van een berg. Dit klinkt toch fantastisch? Zij is samen met Mark jouw Press Pause docent.