PR Retreat

Onder begeleiding van verschillende Industry professionals ga je in 3 dagen aan de slag met communicatie, branding, woordvoering en reputatie management.

Programma

Tijdens een mooie trip naar de Veluwe zorgen we ervoor dat we jouw PR skills opvoeren door het bespreken van trends, cases en nieuwe tools. Samen met andere PR’ers ben je 3 dagen in een kleine bubbel van rust. Met je hoofd in de bomen en tegelijkertijd met onze experts aan de slag. Win win situatie!

In deze intensieve, inspirerende en tegelijkertijd ontspannende dagen behandelen we alles binnen het proces van PR. We doen dit in verschillende lessen, meestal klassikaal, maar soms ook een individueel gesprek specifiek op jouw plan en ontwikkeling gericht. Het belangrijkste van deze opleiding is dat je het grootste deel zelf moet doen.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Leer alle PR basics
  • We geven middels cases allerlei handvaten en je mag ons vertellen wat jouw PR vraagstuk is.
  • Let’s start: catch up met onze industry professionals en leer alle PR basics. We geven je allerlei handvaten en je mag ons vertellen wat jouw PR vraagstuk is.
  • Korte clinics over woordvoering en persbenadering.
  • Briefing + debrief & template PR plan / Contentplan. Welk stramien gebruik je, welke touchpoints staan erin?
  • Start met de opzet van jouw eigen PR plan. Je krijgt de kans om met het docententeam te speeldagen en maakt een verdiepingsslag.
  • Inspirerende talks en workshops
  • Presenteer je maatwerk aan de mede-creatives & ontvang feedback
  • Je breidt jouw vriendenboekje uit met al deze industry professionals en mede-creatives

Toelating en benodigdheden

Aan deze opleiding is geen vooropleiding of aantoonbare ervaring gewenst. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure.

Docenten

Charlotte NijhofNaomi Samson en Awura Abena.

Creative Retreats 

Enter ‘Creative retreats’, ofwel educatieve mini-vakanties speciaal voor volwassenen die hun vakkennis willen bijspijkeren, een geheel nieuwe skill willen leren of gewoon weer eens een frisse wind door alle stoffig geworden laatjes in hun hoofd willen laten blazen. Noem het een creatief schoolkamp voor volwassenen. Een wellness-retreat, maar dan voor je brein. Een creatieve kickstart op een toplocatie. Een accelerator voor je skills in een chilled out-jasje. Een magisch Henny Huisman-ei waar je uitgeblust instapt en helemaal opgeladen weer uitkomt. 

Wil je meer lezen? Dan linken we je graag even terug naar onze Creative Retreats site. Aloha!