Portfolio Retreat

5 dagen I Geloof het of niet, maar Tarantino was ook niet direct een Hollywood legend! Maar hoe begin je? Starting with your own portfolio!

Programma 

Tijdens Portfolio Camp leer je alles wat er komt kijken bij het maken van een goed portfolio en ga je dit meteen in de praktijk uitvoeren tijdens film- & fotoshoots! Geschikt voor creatieve birds die een slag willen maken met hun portfolio. Je gaat bouwen aan je eigen unieke portfolio binnen de specialisatie die jij wilt! 

In dit intensieve, inspirerende en tegelijkertijd ontspannende portfolio weekend van 5 dagen dompelen we ons helemaal onder in de wereld van film & fotografie. Onder begeleiding van verschillende docenten aka profs uit het werkveld gaan we aan de slag, zodat jij de deur uitgaat met een portfolio! We doen dit in verschillende lessen per specialisatie, individuele gesprekken specifiek op jouw ontwikkeling gericht en of course tijdens de shoots. Ready, set? ACTION! 

Portfolio Camp is voor de volgende creatievelingen:

  • Acteurs 
  • Fotografen 
  • Filmmakers (regie, camerapersoon of andere crewfunctie als art direction, licht of geluid) 
  • Brands 

Yup! Ook Brands zijn welkom! Heb jij bijvoorbeeld een start-up en is het zaak veel nieuwe content te creëren? De teams binnen Portfolio kunnen hiermee aan de slag! 

Toelating + benodigdheden 

Aan deze opleiding is een vooropleiding film, documentaire of fotografie of aantoonbare ervaring gewenst vanwege het startniveau. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Om deze begeleiding en daarmee de kwaliteit die je van ons kent te garanderen zijn plaatsen voor aanmelding beperkt. Verzeker jezelf van een plek en meld je nu aan! 

Docent 

Lotte Milder, één van de docenten van onze Film & Editing en Storytelling Academy, maakt prachtig werk. Samen met haar zus Karlijn is ze een veelgevraagd duo voor o.a. merken als Libresse, Philips en SNS. Zij richt zich op het bedenken van concepten, het schrijven van scenario’s tot aan het ontwikkelen van storyboards en regie. Momenteel werkt ze aan het produceren van een eigen film. This lady got it all!

Linsey Sijmons  verandert levens met oogverblindende ontwerpen. Waar grafisch ontwerp, art direction en content creatie samenkomen in een virtueel universum met grenzeloze creativiteit. Een digitaal paradijs voor toonaangevende merkmarketeers die verlangen naar het effectief delen van innovatieve verhalen.

Rekensom

€ 2800 x 80% x 37% = € 828 (aftrekbaar belasting studiereis) 
€ 2800 - € 828 = € 1972
€ 1972 - € 1000 STAP-budget = € 972
Totale kosten 5 dagen Portfolio Retreat in Berlijn: € 972 
 
Meld je snel aan, ontvang alle formulieren en doe op 28 februari jouw STAP aanvraag. 

Aanmelden Portfolio Retreat

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?