Masterclass

2 uur | Stephanie Knoors Meer weten over win-win partnerships en sterke sales? Daar kan Stephanie heel veel over vertellen. Ze onderneemt zich een ongeluk en deelt haar inspiratie en ambities heel graag.

Stephanie Knoors (31) onderneemt zich een ongeluk, inspireert nog liever en heeft torenhoge ambities. Ze is mede-eigenaar van Hashtag Workmode - een all female co-working space met locaties in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam en Apeldoorn.  Daarnaast organiseert een keer per jaar The Self-Made Summit – Hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen. Met dit event probeert ze samen met haar business partner Emilie Sobels en haar team de positie van de vrouw in het zakelijk landschap te versterken. 

Binnen Hashtag Workmode is Stephanie verantwoordelijk voor alles wat met sales te maken heeft, denk aan de partnerships van The Self-Made Summit en de Agency tak, waar ze o.a. influenercampagnes opzetten, maar ook verantwoordelijk zijn voor content creatie voor de social media kanalen van grote organisaties. Kortom, alle samenwerkingen met merken. 

“Bij Hashtag Workmode en The Self-Made Summit werken we vaak samen met bedrijven, waar we influencer campagnes voor opzetten. Wij zijn dan de influencer. Wat me opviel is dat de agency die tussen het merk en de influencers zit, vaak niet écht kijkt naar welke content het beste werkt voor beide partijen. Ik probeer deze kloof te dichten door te kijken waar de sweet spot ligt: wat heeft het merk te bieden, sluit dit aan bij een behoefte van de volgers en hoe kan de influencer dit zo vertalen, dat het aanslaat bij zijn of haar volgers. En dat werkt goed!”

In de masterclass geeft ze haar sales tips en deelt ze hoe je win-win partnerships opzet.