Masterclass Saverio Wielkens

What about Character Design? Tijdens deze masterclass neemt Saverio Wielkens je mee in zijn vak. We gaan kijken naar karikatuur in character design. Wat betekent het om ergens karakter aan te geven?

Tijdens deze masterclass gaan we als een sneltrein de belangrijkste elementen van character design uitlichten. We starten met oefeningen en zetten de theorie daarvan gelijk in om toe te passen in de praktijk. Zie deze sessie als een kennisuitwisseling met Saverio waarbij hij tools op tafel legt. Jij geeft daar vervolgens je eigen draai aan! We starten met de basis en daarna daagt hij je uit om interessante composities te maken.

Deze interactieve masterclass geeft je de kans om kennis te maken met character design, of om de skills die jij al hebt nog verder te ontwikkelen. Waarmee je deur uitloopt? Wellicht een beter, of ander, beeld van wat character designing kan inhouden. Saverio hoopt met deze masterclass vooral de interesse voor character design te wekken! 

Tijdens deze masterclass kun je analoog aan de slag, maar digitaal mag ook!

Over Saverio

Saverio Wielkens is een character designer en Art Director uit Utrecht. Hij werkt in de animatie industrie sinds 2019 aan verschillende projecten, series, korte films, feature film en advertising. Het belangrijkste voor hem: als hij maar kan blijven tekenen! Meer over Saverio? Je checkt het hier

Aanmelden Masterclass Saverio Wielkens

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?