Masterclass rijmen en storytelling

Wil je je meer verdiepen in storytelling, rijmen en een eigen verhaal vertellen door middel van woorden? Samen met Charlotte van CMR rijmpjes ga je aan de slag!

 

Charlotte; 'In deze masterclass vertel ik je alles over de kracht van storytelling. Ik neem je mee in mijn reis van loondienst naar het ondernemerschap en hoe ik als echte autodidact steeds weer nieuwe paden blijf ontdekken. Maar het blijft niet alleen bij het vertellen van mijn verhaal. We gaan samen aan de slag in een workshop waarin ik je laat zien hoe je op een krachtige manier een verhaal kunt vertellen.'

Charlotte is een echte storyteller en vangt met haar woorden datgene wat soms zo moeilijk onder woorden te brengen is. Na ruim vijf jaar rijmen met hier en daar wat designwerk tussen de regels door, richtte ze haar ontwerpstudio Buro Narratif op om haar liefde voor het vertellen van verhalen niet alleen kwijt te kunnen in tekst maar ook in beeld. Je kunt bij haar terecht voor geboortekaartjes, trouwkaarten en volledige huisstijlen.

Schrijf je in voor 20 mei en loop met een persoonlijk en zelfgemaakt rijmpje weer de deur uit!

Aanmelden Masterclass rijmen en storytelling

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op. Say what; je schrijft je hiermee definitief in voor onze Academy. See you soon!
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?