Masterclass

2 uur | Maarten Verhoeven ZBrush is een digitale beeldhouwtool die modellering, textuur en schilderen combineert. De objecten die Maarten maakt zijn zo gedetailleerd, nog even en ze wandelen zo uit je scherm. Oh wacht dat kan ook. Print ze in 3D!

Waar te beginnen als we Maarten introduceren? Digital Sculptor is zijn basis en zijn grote passie, maar hij doet zoveel meer. Hij werkt voor de film en game industrie, commercials en speelgoed. Daarnaast wordt hij steeds vaker ingezet bij restauraties van historische stukken, reproducties van bestaande objecten, de fashion industrie en zelfs in de glas industrie. Huh? Echt? Yes en daar gaat Maarten alles over vertellen!

Maarten geeft je deze vrijdagmiddag een introductie van zijn reis in het vak, gaat je mogelijkheden laten zien om deze techniek te gebruiken en last but not least geeft hij een demo in het programma ZBrush!

Deze masterclass is voor iedereen die bezig is met vormen. Denk aan kunstenaars, illustrators, designers, film- en game makers, VFX artiesten én iedereen die een 3D printer bezit en daar meer mee wil doen. Meld je dus maar snel aan.