Masterclass

2 uur | Content strategie (tiktok) - sociale media zijn niet meer weg te denken uit het leven van de gemiddelde Nederlander, maar ook als bedrijf kan je er (allang) niet meer omheen. Trends volgen elkaar op de voet en nadat je net het ene sociale medium onder de knie hebt popt de volgende alweer uit de grond.

Nadat Vic Cle zijn baan bij een reclamebureau opzegde en (zoals elke millennial) op reis ging om te ontdekken wat hij wél wilde doen, ontdekte hij Tiktok. In tegenstelling tot de grote, trage, traditionele media waarmee hij in zijn vorige werk veel te maken had, werd hij meteen aangetrokken tot de nieuwe, snelle manier van content consumeren. Binnen een paar maanden groeide zijn Tiktok account naar een bereik van tussen de 1 en 2 miljoen weergaven per week. Daarnaast helpt hij bedrijven met het succesvol implementeren van social campagnes, met een sterke focus op Tiktok.

Want hoe groei je op Tiktok als bedrijf of creator en hoe creëer je engagement? Is consistency écht key en moet je écht een niche vinden? Wat zijn de valkuilen en kansen van dit nieuwe medium, en waarin is het anders dan bijvoorbeeld Instagram?

Vic onthult graag zijn strategie en visie tijdens een 2-urige, interactieve masterclass over het beruchtste worden van deze tijd: content!"

Alvast spieken wat Vic zoal doet online? Check zijn tiktok of luister de podcast Lekker Gewerkt. 

Side note: Door de vele aanmeldingen zijn onze plekken op locatie vol, maar we beloven je dat je via de livestream net zo'n toffe ervaring meemaakt! Hopelijk zien we je snel een andere keer op locatie!