Masterclass Cathelijne Blok

Yes! Op 17 juni komt Cathelijne Blok langs! Tijdens haar masterclass vertelt ze je over een creatieve en nieuwe manier van kijken door middel de ‘creative thinking’ techniek. Hoe bepaal je jouw eigen verhaal en missie en ben je interactief?

Cathelijne Blok ging tijdens het schrijven van haar Masterscriptie Kunstgeschiedenis op zoek naar een eigen invulling van het begrip feminisme. Deze zoektocht is uitgemond in het online & offline feministische kunstplatform ‘TheTittyMag’. Hier wil ze samen met het Tittymag team op een creatieve manier een veilige dialoog creëren rondom inclusiviteit, empowerment en feminisme om mensen te inspireren en te verbinden. Zo heeft ze oa een speciale VR expositie ontwikkeld voor Cosmopolitan, de allereerste online editie van Vincent op Vrijdag X The Tittymag over vrouwen in de kunst, een feministische kunst installatie in Youseum, samenwerkingen met commerciële en creatieve bedrijven als VanMoof tot aan Houthoff, en ervaring als (eind)redacteur/ regisseur van meerdere producties.

Verder geeft ze kunstlezingen, schrijft ze columns, maakt ze verschillende podcasts, lezingen is net de eerst TittyMag NFT collectie gelanceerd en is ze bezig met haar tweede boek over kunst bij Uitgeverij Podium. (Te volgen via @cathelijneblok of @thetittymag)

Aanmelden Masterclass Cathelijne Blok

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op. Say what; je schrijft je hiermee definitief in voor onze Academy. See you soon!
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?