Masterclass Administration with Lola

Lola zal een masterclass geven waar alles aan bod komt als je wilt starten als creatieve ondernemer. Alle tips en tricks zal ze met jou delen zodat jij jouw administratie makkelijker en leuker kan maken.

Lola is van administratie expert. Met haar kennis en enthousiasme is het haar missie om administratie leuk te maken. Zo helpt ze (beginnende) ondernemers graag met het begrijpelijk, overzichtelijk en inzichtelijk maken van de administratie. Ze is hier mee begonnen toen ze als professioneel allround dans artiest erachter kwam dat andere ‘collega’s’ in het werkveld hun administratie niet begrepen, moeilijk en saai vonden. Dat verbaasde haar, omdat zij het juist mega interessant, leerzaam en leuk vond. Zo is haar bedrijf Administration with Lola ontstaan. 

Lola zal een masterclass geven waar alles aan bod komt op administratie gebied voor een creatieve ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan het inschrijven bij de KvK, welke kosten je op de zaak mag zitten, hoe het zit met btw en welke percentages daarbij horen, maar ook welke programma’s je het beste bij jou kunnen passen voor je administratie als je gaat ondernemer. Alle tips en tricks zal ze met jou delen zodat jij jouw administratie makkelijker en leuker kan maken. 

Aanmelden Masterclass Administration with Lola

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?