Masterclass

2 uur | Administration Lola geeft een masterclass over hoe je je administratie goed regelt als beginnend ondernemer. Alle tips en tricks zal ze met jou delen zodat jij jouw administratie makkelijker en leuker kan maken.

Lola is een administratie-expert. Het is haar missie om administratie leuk te maken. Zo helpt ze (beginnende) ondernemers graag met het begrijpelijk, overzichtelijk en inzichtelijk maken van de administratie. Ze is hier mee begonnen toen ze als professioneel allround dansartiest erachter kwam dat andere collega’s in het werkveld hun administratie niet begrepen, moeilijk en saai vonden. Dat verbaasde haar, want zij vond het juist mega interessant en leuk. Zo is haar bedrijf Administration with Lola ontstaan. 

Lola zal een masterclass geven waar alles aan bod komt op administratiegebied voor een creatieve ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan het inschrijven bij de KvK, welke kosten je op de zaak mag zetten, hoe het zit met btw en welke percentages daarbij horen, maar ook welke administratieprogramma’s het beste bij jou passen als creatief ondernemer. Lola gaat al haar tips en tricks met je delen zodat je administratie, zo niet leuker, zeker wel makkelijker wordt!