Kim den Dulk

Illustratie - Traditionele tekeningen (aquarel, ecoline, potlood e.d.) - Tekenen - Grafische Vormgeving - Docente beeldende kunst en vormgeving - Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign - Content

Introductie

Hee hallo! Ik ben Kim en ik ben illustrator, kunstvakdocente, vormgevings-enthousiast, smartphone fotograaf en...

Om alles maar samen te vatten kies ik voor de term: Creatief maker. Ik hou ontzettend veel van met mijn handen werken. De ene keer is het met potloden een illustratie maken, het volgende moment ga ik helemaal op in het beschilderen van een doek en nog geen week later maak ik objecten met klei. Stil zitten is niet zo mijn ding. Ik ben leergierig en nieuwsgierig, behulpzaam, zoek altijd naar creatieve oplossingen en bedenk daarbij concepten. Ik ben een echte teamplayer, maar ik kan ook goed zelfstandig werken. Graag denk ik mee en ik krijg energie om samen een tof plan te bedenken, met een knipoog naar klantgerichtheid.

In 2012 ben ik afgestudeerd als docent beeldende kunst en vormgeving. Daarnaast heb ik verscheidende cursussen en opleidingen gevolgd, o.a. illustratie, grafisch vormgeving maar ook online marketing.

Showreel

Bekijk hier het volledige portfolio