Graphic Design

Eigenlijk raden wij iedereen aan deze lessen te volgen. Want heel veel mensen kunnen dit goed gebruiken. Ja wij durven dit te zeggen!

Programma

Ben jij dol op tekst en beeld? Dan is Graphic Design zeker iets voor jou! Je leert de basis van het grafisch ontwerp en krijgt alle vrijheid om te experimenteren met vormen, kleuren, typografie, letters, compositie en nog veel meer. Wat maakt een goed herkenbaar logo of ontwerp? Maak kennis met de basis principes van grafisch ontwerp, door op een speelse manier te leren en te experimenteren met composities, kleuren, vormen en typografie. Uiteindelijk werk je elke les naar een eindopdracht toe. Elke week nog beter worden, hoe goed wil je worden?! 

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Kunstgeschiedenis
  • Conceptontwikkeling
  • Letters en typografie
  • Digitale beeldbewerking
  • Compositie en layout

Toelating

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. We leggen een flinke basis met deze Academy. Daarna kan je perfect doorstromen naar onze nieuwe Art Direction Academy (meer info volgt snel!). Volg je beide opleidingen dan krijg je van ons een combideal = totaal €2500. 

Docent

Rick is een fan van functioneel en minimalistisch. Dit zie je terug in zijn tijdloze ontwerpen zonder te kijken naar hypes en trends. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij het werken voor de grotere merken en werkt nu als ZZP'ers. Een rugzak vol tips & tricks dus!

Aanmelden Graphic Design

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?