Film Pro

63 lessen + 10 daagse retreat I Film & Editing Academy + Storytelling + Cinematography Academy + Sound Academy + Editing Academy + Directing Retreat

Programma 

Storytelling is een opleiding die is gericht op schrijven van visuele uitkomsten, denk aan een film, commercial en zelfs een theaterstuk. Je leert de basis van verhalen structuur, karakter ontwikkelingen, conflicten en nog veel meer!

Film & Editing Academy is basis opleiding dat de belangrijkste takken van de industrie behandeld. Je tast de verschillende filmdisciplines af, om te ontdekken welke stijl van filmmaken jou ligt. De student heeft kennis gemaakt met een verscheidenheid aan producties: opdrachtwerk, korte fictie en documentaire. De opleiding wordt afgerond met een showreel waarmee de student zich aan de markt kan presenteren. Commercial, fictiefilm of documentaire; welke filmmaker schuilt er in jou?

Cinematography Academy is de opleiding die je alle kneepjes over leert over camera en licht. Met de juiste balans van creativiteit en techniek weet jij op basis van een concept een beeldtaal te creëren en uit te werken in betekenisvolle shots. Become the master van de visual department in film en leer het bij ons de kunst van visuele vertelling.

Sound academy is een opleiding die compleet is gericht op de theorie van geluid. We nemen je mee in het opnemen, bewerken, designen en het na-maken van geluid. Deze opleiding is een gigantische skill booster voor makers als animatoren, docu en filmmakers. Het bereid je voor om als zelfstandige sound designer ervaring op te bouwen in de praktijk en in de editsuite.

Attentie Attentie, deze opleiding is in the making! Keep an eye out op onze website want deze toffe opleiding wil je niet missen! Tijdens de opleiding krijg jij alle insides mee van het montage vak. 

 

 

Directing Retreat op Sardinie! Van schrijven tot editten en alles ertussen in en  dat onder leiding van the one and only Mark de Cloe! Op deze retreat krijg je alle begeleiding om je verhaal en visie nòg sterker te maken en leert je alles over composities en perspectieven. Het productieproces bevat ook veel facetten die uitgelicht worden.In deze intensieve, inspirerende en tegelijkertijd ontspannende twee weken Directing behandelen we alle fases van het filmmaken. Van begin tot eind. We doen dit in 8 verschillende lessen, meestal klassikaal, maar soms ook een individueel gesprek specifiek op jouw plan en ontwikkeling gericht. Het belangrijkste van deze opleiding is dat je het grootste deel zelf moet doen. Tussen de lessen door ben je aan het schrijven, produceren, casten, opnemen, editen en afwerken.

Combi deal 

Totaal 73 lessen €18900 (inc. Directing Retreat) 

Combi deal €17.300

Click to read Film Pro

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?