Studeren met (nog meer) voordelen

Vanaf  €145,- per maand studeren?
Dat kan met onze abonnementen! Bekijk onze opleidingssnoepjeswinkel en mix en match jouw favoriete opleidingen bij elkaar. Je volgt deze opleidingen binnen 3 jaar. Speciaal in het leven geroepen om jou te stimuleren om een leven lang te leren. Bekijk alle mogelijkheden hier.

CRKBO
Wij zijn CRKBO geregistreerd en daarmee vrijgesteld van BTW, dit hoeven we dus niet aan jullie door te rekenen. Dat is mooi. Daarnaast weet je zo zeker dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. En als kers op de taart mogen wij jou een certificaat overhandigen.

Voucher voor kleine ondernemers - Gemeente Arnhem
Ondernemers uit Gemeente Arnhem opgelet: er zijn vouchers beschikbaar om je verder te helpen! Ontwikkel je onderneming door een Academy bij ons te volgen en maak je klaar voor de toekomst. Wacht niet te lang, aanvragen kan vanaf nu en er is een subdisieplafond.  Check hier de informatie.

Belastingaftrek
De studiekosten die je bij ons hebt kun je aftrekken bij je belastingaangifte en daarmee krijg je tot wel 40% terug. Dit kan in het jaar dat je deze studiekosten betaald hebt.

De voorwaarden zijn:

  • Je hebt geen recht op studiefinanciering.
  • De opleiding is voor je (toekomstige) beroep.
  • Er sprake is van een leertraject waarbij je kennis op doet onder begeleiding of toezicht.
  • Je mag alleen studiekosten aftrekken en geen reiskosten, laptop, etc.
  • Het drempelbedrag is €250,- en het mag niet meer zijn dan €15.000,-

Voor ZZP’ers geldt dat de studiekosten af te trekken zijn van de winst uit je onderneming. LET OP: deze regeling gaat de overheid veranderen en is beschikbaar tot 2022.

PPO
Via Programma Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO) wordt er 1/3 van jouw studiekosten vergoedt. Met een maximum van €2000,-. Deze vergoeding is voor werkenden en werkzoekenden uit de creatieve of culturele sector om continu te blijven leren en ontwikkelen. PPO wordt ondersteund door het ministerie van OCW. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus.

Er is zelfs in specifieke situaties extra geld beschikbaar voor ZZP’ers zonder opdrachten als gevolg van miss Corona. Door het aanvraagformulier in te vullen kom je erachter wat voor jouw situatie de maximale vergoeding is.

Alle spelregels staan uitgelegd op de website.