Studeren met nog meer voordelen

Vanaf 145,- per maand studeren?

Dat kan met onze abonnementen! Bekijk onze opleidingssnoepjeswinkel en mix en match jouw favoriete opleidingen bij elkaar. Je volgt deze opleidingen binnen 3 jaar. Speciaal in het leven geroepen om jou te stimuleren om een leven lang te leren. Bekijk alle mogelijkheden hier.

STAP-budget
Het STAP-budget; een mooie manier om iedereen de kans te geven om zich te blijven ontwikkelen. Tot 3 maanden voor aanvang van je studie kun je een aanvraag indienen bij het STAP-budget en kun je tot wel €1.000,- vergoed krijgen. De overheid wil met het STAP-budget de drempel verlagen voor werkenden en werkzoekenden om een opleiding, training of cursus te volgen.

Wil je gebruik maken van STAP? Klik dan hier.

Je hebt recht op STAP-budget voor een opleiding als:

  • je ouder bent dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangt (of je wel of niet werkt, een uitkering ontvangt of ondernemer bent, dat is voor je aanvraag niet relevant).
  • jij of je partner de Nederlandse nationaliteit heeft of een andere nationaliteit van een land binnen de Europese Unie.
  • je volksverzekerd bent (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering hebt gehad).
  • je dit kalenderjaar nog geen STAP-budget hebt gekregen en er nog budget is.
  • je voor de opleiding STAP-budget kan krijgen (volgens het STAP-scholingsregister).

Creative Retreats

Eigenlijk wil je alle retreats volgen. Snappen wij :) We zijn daarom helemaal in de doekoes gedoken en hebben veel mogelijkheden ontdekt. Door het STAP-budget te combineren met een belastingteruggave zijn de kosten voor onze retreats wel heel erg aantrekkelijk. Zo betaal je voor Directing Retreat 1154 i.p.v. 4900. Chill! De rekensom;

Kosten Retreat 4900 -/- STAP-budget 1000 = 3900 3900 x 80% x 37% (via belastingaangifte) = 1154 

Let op. Het STAP-budget wordt eenmalig per jaar per persoon toegekend en middels een loting verstrekt. De belastingteruggave geldt niet voor particulieren, maar wel voor ZZP’ers en ondernemers. Onderstaand vind je per onderdeel meer informatie.

                                                                                                                                                                                                                            

PPO
Via Programma Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO) wordt er 1/3 van jouw studiekosten vergoedt. Met een maximum van €2000,-. Deze vergoeding is voor werkenden en werkzoekenden uit de creatieve of culturele sector om continu te blijven leren en ontwikkelen. PPO wordt ondersteund door het ministerie van OCW. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus.

Er is zelfs in specifieke situaties extra geld beschikbaar voor ZZP’ers zonder opdrachten als gevolg van miss Corona. Door het aanvraagformulier in te vullen kom je erachter wat voor jouw situatie de maximale vergoeding is.

Alle spelregels staan uitgelegd op de website.

CRKBO
Wij zijn CRKBO geregistreerd en daarmee vrijgesteld van BTW, dit hoeven we dus niet aan jullie door te rekenen. Dat is mooi. Daarnaast weet je zo zeker dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. En als kers op de taart mogen wij jou een certificaat overhandigen.

Voucher voor kleine ondernemers - Gemeente Arnhem
Ondernemers uit Gemeente Arnhem opgelet: er zijn vouchers beschikbaar om je verder te helpen! Ontwikkel je onderneming door een Academy bij ons te volgen en maak je klaar voor de toekomst. Wacht niet te lang, aanvragen kan vanaf nu en er is een subdisieplafond.  Check hier de informatie.

De Startversneller
Heb jij (maximaal 5 jaar) een eigen bedrijf en wil jij je ambities omzetten door het volgen van een opleiding? Ondernemers uit Gelderland kunnen een Startversneller aanvragen om door middel van coaching en opleiding te groeien! Alle informatie kan je hier vinden.