Docu Boost

24 lessen I Documentary Academy + Copywriting geven jou de belangrijkste tools om als maker het extra zetje in de rug te geven.

Inhoud 

Kan jij je vinden in de heat of the moment, alles voor dat betekenisvolle shot, uren lang als een fly on the wall hangen? Dan is Documentary Academy de opleiding voor jou hier leer je alle creatieve aspecten van documentaires maken. Ervaar de verschillende genres, stijlen en het goed voorbereiden van documentaire maken. Pas tactieken toe om het meest uit je interview te halen. Speel met de richtlijnen die jij nodig hebt om je documentaire waar te maken.

Copywriting is een shorty die je veel diepte gaat bieden op gericht schrijven. Hierdoor weet jij niet alleen hoe je de aandacht van een lezer trekt maar nog belangrijker: vasthoud! Alle tierenlantijntjes passeren, meteen voor de kern gaan en de boodschap duidelijk kunnen overbrengen aan de lezer. Schrijven vanuit de kern is de tool die jij leert en gaat toepassen in je interview plannen. 

Combi deal 

Totaal 24 lessen €5.100

Combi deal €3.925

Click to read Docu Boost

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?