Directing Retreat

We gaan met jou vlieguren maken en bouwen aan je eigen unieke portfolio als regisseur. Van schrijven tot editten en alles ertussen in, dat is wat je krijgt bij de Creative Retreat Directing.

Onder leiding van the one and only Mark de Cloe! Mark gaat je helpen om je verhaal en visie nòg sterker te maken en leert je alles over composities en perspectieven. Het productieproces bevat ook veel facetten die uitgelicht worden. Zoals psychologie op de set, acteurs-regie en decoupage. En dan? ACTIE natuurlijk! Je gaat jouw verhaal vastleggen met je eigen cast en crew. Jouw idee dat misschien al jaren in je hoofd zat wordt straks echt!

Deze onderdelen komen aan bod:

  • Kennis over het filmvak
  • Schrijven van het script
  • Ontwerp en excecutieplan
  • Productie, decoupage en acteursregie
  • Time to shoot
  • Analyse
  • Time to cut

Toelating en benodigdheden

Aan deze opleiding is geen vooropleiding of aantoonbare ervaring gewenst. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure.

Docent

Mark de Cloe is sinds the early beginning van Reducations al bij ons betrokken. Mark is bekend van o.a. Nieuwe Buren, Mannenharten en Dit Zijn Wij. Met een heel team rondom Mark ontwikkel jij je (nog) verder samen met jouw mede creatives.

Creative Retreats

Enter ‘Creative retreats’, ofwel educatieve mini-vakanties speciaal voor volwassenen die hun vakkennis willen bijspijkeren, een geheel nieuwe skill willen leren of gewoon weer eens een frisse wind door alle stoffig geworden laatjes in hun hoofd willen laten blazen. Noem het een creatief schoolkamp voor volwassenen. Een wellness-retreat, maar dan voor je brein. Een creatieve kickstart op een toplocatie. Een accelerator voor je skills in een chilled out-jasje. Een magisch Henny Huisman-ei waar je uitgeblust instapt en helemaal opgeladen weer uitkomt. 

Wil je meer lezen? Dan linken we je graag even terug naar onze Creative Retreats site. Aloha!

 

Aanmelden Directing Retreat

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?