Creative Academy

In de afgelopen 4 jaar is Reducations uitgegroeid tot dé creative academy van Nederland. We leiden jaarlijks honderden studenten op om zichzelf te verbreden, verbeteren of te ontdekken als maker. Onze studenten zijn een bont gezelschap van schoolverlaters, ZZP’ers, beterworders vanuit het bedrijfsleven en carriereswitchers. En de leeftijd? Die varieert momenteel van 16 tot 60 jaar. Onze lessen worden gegeven op hbo-niveau.

Een leven lang leren staat binnen Reducations centraal en is anno 2022 niet meer weg te denken. Duurzame inzetbaarheid is binnen ieder bedrijf en bij iedere individu inmiddels hot topic en dat wij hier een steentje aan bijdragen is fantastisch. Wij dragen kennis over in kleine klassen en nemen je mee in de toepassing van (nieuwe) technieken en tools. Maar we gaan verder. Bij ons leer je een echt verhaal vertellen. Leer je creatief kijken, concepten bedenken, een netwerk bouwen en jezelf verkopen. En heb je er nog geen genoeg van? Dan knoop je er gewoon een extra module aan vast. Zo creëer je je eigen opleiding. Eigenlijk zoals het hoort. Vinden wij. We bieden hybride onderwijs aan. Komt het niet uit om naar onze locatie te komen? No problemo. Dan volg je de les live vanuit huis.
Onze docenten staan altijd met 1 been in het werkveld. En dan letterlijk. Wij vinden het belangrijk dat zij de praktijk meenemen naar school en vice versa. Zo blijft iedereen altijd up to date van de laatste trends en innovaties. Het team bestaat uit o.a. Lize Korpershoek, Nick Olijslager en Annefleur Klinkhamer. Daarnaast worden er gedurende het jaar masterclasses gegeven door externe vakidioten, denk aan Gustaaf Dekking (NFT), Piet Paris, Ruby Deelen en Maarten Verhoeven.

Na jouw opleiding ben je nog niet van ons af. Want ‘een leven lang leren’ nemen wij serieus. Je mag voor altijd gratis masterclasses volgen, kunt je aansluiten bij de REDS community, bootcamp trainingen volgen en onze befaamde afstudeerparty’s bijwonen.

Ben jij samen met jouw collega's op zoek naar een toffe inhouse workshop of opleiding? Dat kan! Wij komen heel graag met onze creatieve koppen jullie kant op of jullie zijn hier van harte welkom. Er gingen je al meerdere bedrijven voor; Sticky Lemon, Videosnacks, WUR, Coolblue, Vitens, bol.com, Noordhoff, Eyes X Ears en nog veel meer! 

Did you know dat onze Academy heel goed te volgen is als vooropleiding voor de HKU, Film Academie, St. Joost, Willem de Koning, Artez of KABK. Volg bij ons de Animation, Documentary of Film & Editing Academy om een portfolio op te bouwen en daarmee sterker in je schoenen te staan tijdens de toelating ✌️

REDRUM

High end film- en animatiestudio REDRUM is de founder van Reducations. REDRUM is opgericht in 2009 en sinds die tijd uitgegroeid tot een van de grootste film- en animatiestudio's van Nederland. Zij geloven in een leven lang leren en zijn daarom de inhouse academy in 2017 gestart. Om op praktische wijze talent klaar te stomen om de creatieve en IT wereld te bestormen.

PARTNERS

Reducations werkt met veel trots samen met verschillende partners, zoals het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Provincie Gelderland, CHE, Aventus en BIT Academy. Ben jij een mooie toevoeging op onze academy? We horen het heel graag! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.