Creative Academy

 

In de afgelopen 4 jaar is Reducations uitgegroeid tot dé creative academy van Nederland. We leiden jaarlijks honderden studenten op om zichzelf te verbreden, verbeteren of te ontdekken als maker. Onze studenten zijn een bont gezelschap van schoolverlaters, ZZP’ers, beterworders vanuit het bedrijfsleven en carriereswitchers. En de leeftijd? Die varieert momenteel van 16 tot 60 jaar. Ja, alle leeftijden in één klas! Wij geloven niet in niveau’s en onze ervaring is dat juist de verschillende perspectieven elkaar bijdragen om verder te ontwikkelen. Let’s learn from each other! 

Een leven lang leren staat binnen Reducations centraal en is anno 2022 niet meer weg te denken. Duurzame inzetbaarheid is binnen ieder bedrijf en bij iedere individu inmiddels hot topic en dat wij hier een steentje aan bijdragen is fantastisch. Onze lessen worden gegeven op hbo-praktijk niveau. Wij dragen kennis over in kleine klassen en nemen je mee in de toepassing van (nieuwe) technieken en tools. Maar we gaan verder. Bij ons leer je een echt verhaal vertellen. Leer je creatief kijken, concepten bedenken, een netwerk bouwen en jezelf verkopen. En heb je er nog geen genoeg van? Dan knoop je er gewoon een extra module aan vast. Zo creëer je je eigen opleiding. Eigenlijk zoals het hoort. Vinden wij. We bieden hybride onderwijs aan. Komt het niet uit om naar onze locatie te komen? No problemo. Dan volg je de les live vanuit huis.

Onze docenten staan altijd met 1 been in het werkveld. En dan letterlijk. Wij vinden het belangrijk dat zij de praktijk meenemen naar school en vice versa. Alles wat zij een leven lang leren in het werkveld, nemen ze direct mee naar de les! Zo blijft iedereen altijd up to date van de laatste trends en innovaties. Het team bestaat uit de beste industry professionals. Daarnaast worden er gedurende het jaar masterclasses gegeven door externe vakidioten, denk aan Gustaaf Dekking (NFT), Piet Paris, Marije van der Made, Rogier Roeters, Ruby Deelen (VPRO), Maarten Verhoeven, Streetart Frankey en Anne-Marije Vendeville (NRC).

Na jouw opleiding ben je nog niet van ons af. Want ‘een leven lang leren’ nemen wij serieus. Je mag voor altijd gratis masterclasses volgen, kunt je aansluiten bij de REDS community, verschillende kortingen krijgen op Budgetcam en Vondelgym, bootcamp trainingen volgen en onze befaamde afstudeerparty’s bijwonen.

VOOR BEDRIJVEN EN SCHOLEN

Ben jij samen met jouw collega's op zoek naar een toffe inhouse workshop of opleiding? Of kom je bij ons studeren? Alles kan! Wij komen heel graag met onze creatieve koppen jullie kant op of jullie zijn hier van harte welkom. Er gingen je al meerdere bedrijven voor; Sticky Lemon, WUR, Coolblue, Vitens, Hearst media, bol.com, Rabobank, Ziggo, Noordhoff en nog veel meer! 

REDRUM

High end film- en animatiestudio REDRUM is de founder van Reducations. REDRUM is opgericht in 2009 en sinds die tijd uitgegroeid tot een van de grootste film- en animatiestudio's van Nederland. Zij geloven in een leven lang leren en zijn daarom de inhouse academy in 2017 gestart. Om op praktische wijze talent klaar te stomen om de creatieve en IT wereld te bestormen.

PARTNERS

Reducations werkt met veel trots samen met verschillende partners, zoals het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Provincie Gelderland en Dentsu Achtung. Ben jij een mooie toevoeging op onze academy? We horen het heel graag! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.