Creative Academy

REDUCATIONS is er voor iedereen: van de beginnende maker tot de ervaren prof. De studenten zijn van alle leeftijden. Een heerlijk bont gezelschap van schoolverlaters, ZZP’ers, beterworders en carriereswitchers. In een korte tijd rusten wij je uit tot een betere maker. Naast de docenten wordt kennis gedeeld vanuit founder REDRUM en hun netwerk door middel van inspiratiesessies. Daarnaast worden er gedurende het jaar masterclasses gegeven door externe vakidioten. Zoals filmregisseurs, storytellers, illustratoren en sound designers.

Wij dragen kennis over in kleine klasjes en nemen je mee in de toepassing van (nieuwe) technieken en tools. Maar we gaan verder. Bij ons leer je een echt verhaal vertellen. Leer je kadreren en mooie uitsnedes maken. Leer je creatief kijken, concepten bedenken en jezelf verkopen.  En heb je er nog geen genoeg van? Dan knoop je er gewoon een extra module aan vast. Zo creëer je je eigen opleiding . We bieden hybride onderwijs aan. Komt het niet uit om naar onze locatie te komen? No problemo. Dan volg je de les live vanuit huis.

Ben jij samen met jouw collega's op zoek naar een toffe inhouse workshop? No problemo! Wij komen heel graag met onze creatieve koppen jullie kant op voor een overgetelijke dag.

REDRUM

High end film- en animatiestudio REDRUM is de founder van REDUCATIONS. REDRUM is opgericht in 2009 en sinds die tijd uitgegroeid tot een van de grootste film- en animatiestudios van Nederland. Zij geloven in een leven lang leren en zijn daarom de inhouse academy in 2017 gestart, om op praktische wijze talent klaar te stomen om de creatieve wereld te bestormen.

PARTNERS

REDUCATIONS werkt met veel trots samen met verschillende partners, zoals het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Provincie Gelderland, Studio05, Aventus, Werkkracht en REDRUM. Zie jij een mooie toevoeging op onze academy? We horen het heel graag! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en intiatieven.