Copywriting

Het lijkt soms wel of we het schrijven zijn verleerd. Het begint al bij 'wát' wil je overbrengen? En wat maakt een (reclame)tekst nu zo goed? Wat zijn de do’s en don’ts per medium en hoe kan je to-the-point schrijven? Dit leer je bij ons!

Actief & Resultaatgericht schrijven

Hoe schrijf je pakkende teksten voor social media? En hoe activeer je jouw doelgroep via een nieuwsbrief? Leer het bij de Copywriting Academy. Tijdens deze opleiding maak je kennis met verschillende schrijfstijlen. Je leert te schrijven voor verschillende media zoals radio, social media en televisie, maar ook voor memo’s en nieuwsbrieven. Goed schrijven is iets wat ook jij in de vingers kan krijgen. Je kijkt naar diverse teksten om erachter te komen wat een ‘goede’ tekst is. Je leert boeiende, inspirerende teksten te schrijven. Gezamenlijk ga je aan de slag met een briefing en zet je deze om in een ijzersterk concept. How awesome!

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Actief en verhalend schrijven
  • Mediumgericht schrijven     
  • Sterke concepten uitdenken
  • Leren verplaatsen in de doelgroep
  • Goede teksten leren herkennen

Investeer in jezelf. Meld je aan. En ontdek hoe leuk het is om iemand met jouw tekst in beweging te krijgen!

Docent

Harm van de Kuil maakt campagnes voor grote en kleine merken zoals Evi van Lanschot, Hyundai, Lays en L’Oreal. Daarnaast geeft hij les aan leerlingen van 12 – 16 jaar waarbij creativiteit heilig is. 

 

Aanmelden Copywriting

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?