Concept Camp

3 dagen | Of je nu podcasts opneemt over de trekvissen rond Haringvlietsluizen of social media content produceert voor een Zweeds ontharingsmiddel, als creative ontkom je er niet aan: door prangende vragen rondom concepting zitten we allemaal wel eens met onze handen in het haar. Want, hoe bepaal je ook alweer het vertrekpunt van je verhaal? Of, hoe vertaal je eigenlijk een strategie naar woord en beeld? En, hoe verbind je die visie met de juiste doelgroep?

Lijkt het jou tof om samen met andere creatives én onder begeleiding van toonaangevende professionials uit het werkveld de antwoorden op deze vragen te achterhalen? Dan heten wij jou graag welkom bij Concept Camp, een driedaags concepting-avontuur onder de vertrouwde vleugels van Reducations. Ontstaan vanuit een vraag van een van onze oud-studenten, Mattijs Franken. Een goed idee van (oud)studenten pakken we graag op. Hij weet als geen ander waar je als creative tegenaan loopt, Concept Camp is een perfect match dus. 

Op 13 september start de allereerste editie van dit prestigieuze event in Hilversum. Laat je inspireren door prikkelende lezingen en breng dit vervolgens direct in praktijk tijdens de uitdagende workshops. Kruisbestuif met collega-creatives door te brainstormen, sparren en maken. En, om het maximale uit ons kamp te halen zullen we - net als bij een echt kamp - overnachten op locatie. 

Dus; maakt jouw rechter hersenhelft overuren, maar heb je moeite met concretiseren? Then Concept  Camp might just be the change you need!

Om een intensieve begeleiding en daarmee de kwaliteit die je van ons kent te garanderen zijn plaatsen voor aanmelding beperkt. Verzeker jezelf van een plek en meld je nu aan!

What's in it?

  • Twee heerlijke overnachtingen, slaapvertrek inclusief eigen sanitair helemaal voor jou alleen!
  • Ontbijt, lunch, diner, snacks, drinks, you name it! Alles staat voor je klaar gedurende deze 3 dagen
  • 3 dagen vol inspiratie van binnen en buiten. Met workshops, talks, goodiebags en 9 andere creatives
  • Experts begeleiden ons om jouw concepten een slag verder te brengen
  • Na Concept Camp ga je naar huis met een rugzak vol inspiratie, minimaal een uitgewerkt concept of pilot en niet te vergeten: nieuwe connecties!

Locatie

Op De Hoorneboeg – midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei – voelt de gewone wereld mijlenver weg… De perfecte plek voor jou om al je creatieve ideeën om te zetten naar daden. Een plek waar je de rust kunt opzoeken, je in de watten kunt laten leggen en proeft van onze eerste creatieve retraite. 

Experts

  • Stephanie: nam vaak deel aan openbare debatten en primetime talkshows waar ze kunst, gemeenschap en cultuur besprak. ze vindt geluk in zinvolle verbindingen, doordachte communicatie, kritisch denken en het creëren van veilige ruimtes om verandering te katalyseren en bruggen te bouwen. Pas op; deze presentatrice, onderneemster en schrijfster is aanstekelijk enthousiast. 

  • Chantal: Kromkommer mede-oprichter en verhalenverteller Chantal is ook één van onze experts. Van kleins af aan wil ze al “de wereld redden”, een gevoel dat versterkt werd door haar vele reizen. Dat wereld redden werd uiteindelijk groenten redden en yup, dat werd Kromkommer. Chantal geeft een inspirerende workshop en gaat persoonlijk met je aan de slag om jouw plan tot de volgende stap te brengen.

  • Mattijs: oud-student van Reducations en iemand met een voor jou waarschijnlijk herkenbare vraag: Hoe zorg ik ervoor dat ook die ideeën een kans krijgen, terwijl de 'trein maar door blijft razen'. Met die vraag kwam Mattijs naar ons toe en...daar is Concept Camp! Mattijs doet enerzijds mee, maar anderzijds zet hij zich in als 'host'. Hij denk graag mee over hoe het publiek echt goed wordt betrokken en zet zijn kennis en kunde als podcastmaker in.

  • Valerie: Founder en creatief directeur van LABNEST. Dé innovatiehub, een incubator en accelerator die speciaal wordt ingezet en gericht op de toekomstige generatie ondernemers en pioniers. Valerie vertelt je alles over hoe je unieke ideeën voor innovatieve startups verder ontwikkelt tot succesvolle ondernemingen. Vraag haar het hemd van het lijf!

Aanmelden Concept Camp

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen nemen wij contact met je op. Let op, je gaat in beide gevallen een betalingsverplichting aan.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichtig aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?