Concept Retreat

3 dagen | De hoogste tijd om de concepten die al jaren als een post it door je huis slingeren werkelijkheid te maken. Want, maakt jouw rechter hersenhelft ook overuren? En heb je moeite met het concretiseren van je plannen? Then Concept Retreat might just be the change you need!

Of je nu podcasts opneemt over de trekvissen rond Haringvlietsluizen of social media content produceert voor een Zweeds ontharingsmiddel, als creative ontkom je er niet aan: door prangende vragen rondom concepting zitten we allemaal wel eens met onze handen in het haar. Want, hoe bepaal je ook alweer het vertrekpunt van je verhaal? Of, hoe vertaal je eigenlijk een strategie naar woord en beeld? En, hoe verbind je die visie met de juiste doelgroep?

Tijdens Concept Retreat ga je op zoek naar antwoorden op deze prangende vragen. Je gaat aan de slag met minimaal 1 van de door jou aangedragen concepten. Onder begeleiding van een coach maak je een keuze met welk concept je verder wil gaan. Door inspirerende talks proberen de experts jouw creatieve brein te prikkelen en jouw acties om het concept te concretiseren voort te zetten. Aan het eind van Concept Camp geven we je de mogelijkheid om voor een jury je concept te pitchen. Zij voorzien je van opbouwende feedback, zodat je na Concept Retreat gelijk door kan met vervolgstappen. En, om het maximale uit ons kamp te halen zullen we - net als bij een echt kamp - overnachten op locatie.

Deze onderdelen komen aan bod ↓

 • Conceptontwikkeling
 • Werken aan een eindproduct
 • Inspirerende talks om je creatieve brein te prikkelen
 • Begeleiding van experts uit het werkveld om jouw concepten een slag verder te brengen
 • Na Concept Retreat ga je naar huis met een rugzak vol inspiratie, minimaal 1 uitgewerkt concept of pilot en niet te vergeten: nieuwe connecties.

Tijdens deze intensieve, inspirerende en tegelijkertijd ontspannende dagen haal je het maximale uit jezelf. Kruisbestuif met collega-creatives door te brainstormen, sparren en maken.

Om een intensieve begeleiding en daarmee de kwaliteit die je van ons kent te garanderen zijn plaatsen voor aanmelding beperkt. Verzeker jezelf van een plek en meld je nu aan!

What's in it?

 • Twee heerlijke overnachtingen, slaapvertrek inclusief eigen sanitair helemaal voor jou alleen!
 • Ontbijt, lunch, diner, snacks, drinks, you name it! Alles staat voor je klaar gedurende deze 3 dagen
 • 3 dagen vol inspiratie van binnen en buiten. Met workshops, talks, goodiebags en 9 andere creatives
 • Experts begeleiden ons om jouw concepten een slag verder te brengen
 • Na Concept Retreats ga je naar huis met een rugzak vol inspiratie, minimaal een uitgewerkt concept of pilot en niet te vergeten: nieuwe connecties!

Locatie

De Wever, het zit half verborgen tussen de bomen en ver weg van de drukte. In het hart van de Veluwe staat deze lodge op jou te wachten.  De perfecte plek voor jou om al je creatieve ideeën om te zetten naar daden. Een plek waar je de rust kunt opzoeken, je in de watten kunt laten leggen en proeft van onze eerste creatieve retraite. 

Experts

 

 • Carlijn Pluimakers Emmen weet het ene na het andere bedrijf succesvol te starten en te laten groeien. Ze wordt juist enthousiaster als iets niet meteen makkelijk verloopt en schakelt dan meteen in de modus omdenken. Tijdens Concept Retreat gaat ze samen met jou concretiseren, geeft ze je inzichten in de haalbaarheid van jouw bedrijf, dienst of product en de kans dat ze tegen je zegt “gewoon doen” is groot. Want uiteindelijk komt ondernemen voornamelijk neer op een doordachte trial & error en doorpakken.

 • Linsey Sijmons verandert levens met oogverblindende ontwerpen. Waar grafisch ontwerp, art direction en content creatie samenkomen in een virtueel universum met grenzeloze creativiteit. Een digitaal paradijs voor toonaangevende merkmarketeers die verlangen naar het effectief delen van innovatieve verhalen.

 • Lola van Boxel  is onze administratie-expert. Het is haar missie om administratie leuk te maken. Zo helpt ze (beginnende) ondernemers graag met het begrijpelijk, overzichtelijk en inzichtelijk maken van de administratie en achterliggende businesscase. Ze is hier mee begonnen toen ze als professioneel allround dansartiest erachter kwam dat andere collega’s in het werkveld hun administratie niet begrepen, moeilijk en saai vonden. Dat verbaasde haar, want zij vond het juist mega interessant en leuk. Een perfecte combi van een creatief in een wiskundig jasje dus!

Rekensom

€ 1500 x 80% x 37% = € 444 (aftrekbaar belasting studiereis) 
€ 1500 - € 444 = € 1056
€ 1056 - € 1000 STAP-budget = € 56
Totale kosten 3 dagen Concept Retreat op de Veluwe: € 56 + eigen reiskosten
 
Meld je snel aan, ontvang alle formulieren en doe op 28 februari jouw STAP aanvraag. 

Bij aanmeldingen met STAP ontvangen we in de opmerking graag nog de gemaakte keuze:

1. Ik wil starten ongeacht de uitslag van STAP

2. Ik start alleen wanneer STAP goedgekeurd wordt.