Cine Tech

34 lessen I Cinematography Academy + Sound Academy + Colorgrading + Editing Academy

Programma 

Cinematography Academy is de opleiding die je alle kneepjes over leert over camera en licht. Met de juiste balans van creativiteit en techniek weet jij op basis van een concept een beeldtaal te creëren en uit te werken in betekenisvolle shots. Become the master van de visual department in film en leer het bij ons de kunst van visuele vertelling.

Sound academy is een opleiding die compleet is gericht op de theorie van geluid. We nemen je mee in het opnemen, bewerken, designen en het na-maken van geluid. Deze opleiding is een gigantische skill booster voor makers als animatoren, docu en filmmakers. Het bereid je voor om als zelfstandige sound designer ervaring op te bouwen in de praktijk en in de editsuite.

Attentie Attentie, deze opleiding is in the making! Keep an eye out op onze website want deze toffe opleiding wil je niet missen! Tijdens de opleiding krijg jij alle insides mee van het montage vak.

Met de cursus Colorgrading ga jij aan de slag om kleurbewerking in film in je vingers te krijgen. Een film is namelijk niet af na de edit, that’s where color grading comes in!  Met color grading kun je bewust kleuren aanpassen om hiermee een emotie of sfeer over te brengen op de kijker. Hiermee geeft color grading nog een extra dimensie mee aan de film.Je creëert een balans in kleuren die de sferen van de scene subtiel kunnen versterken.

Combi deal 

Totaal 34 lessen €8500

Combi deal €7.625 

Click to read Cine Tech

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?