Camjo

55 lessen I 'Camjo' staat voor Camerajournalist. Dit is een journalist die zelfstandig op pad kan, zelfstandig het beeld, geluid, licht, script en montage verzorgt.

Programma 

Copywriting is een shorty die je veel diepte gaat bieden op gericht schrijven. Hierdoor weet jij niet alleen hoe je de aandacht van een lezer trekt maar nog belangrijker: vasthoud! Alle tierenlantijntjes passeren, meteen voor de kern gaan en de boodschap duidelijk kunnen overbrengen aan de lezer. Schrijven vanuit de kern is de tool die jij leert en gaat toepassen in je interview plannen

Kan jij je vinden in de heat of the moment, alles voor dat beteknisvolle shot, uren lang als een fly on the wall hangen? Dan is Documentary Academy de opleiding voor jou hier leer je alle creatieve aspecten van documentaires maken. Ervaar de verschillende genres, stijlen en het goed voorbereiden van documentaire maken. Pas tactieken toe om het meest uit je interview te halen. Speel met de richtlijnen die jij nodig hebt om je documentaire waar te maken. 

Cinematography Academy is de opleiding die je alle kneepjes over leert over camera en licht. Met de juiste balans van creativiteit en techniek weet jij op basis van een concept een beeldtaal te creëren en uit te werken in betekenisvolle shots. Zet letterlijk het licht aan  en manipuleer de sferen om op camera het mooie beeld te schieten. Become the master van de visual department in film en leer het bij ons de kunst van visuele vertelling.

Sound academy  is een opleiding die compleet is gericht op de theorie van geluid, opnemen, designen en foley. Een toevoegende skill booster voor makers als animatoren, docu en filmmakers. Bereid jezelf voor om als zelfstandige sound designer ervaring op te bouwen in de praktijk en in de editsuite.

Voice acting! Deze shorty zal je de kers op de taart geven. Je stem leer je als een instrument bespelen. Ontdek de range die je kan bereiken met je stem en onderzoek de diepte van je bereik. Je hebt een portfolio aan eigen demo's opgenomen! Als jij zelfstandig de industry in wil viben is dit je zender!

Attentie Attentie, Editing Academy is in the making! Keep an eye out op onze website want deze toffe opleiding wil je niet missen! Tijdens de opleiding krijg jij alle insides mee van het montage vak.

Combi deal 

Totaal 55 lessen €13.700

Combi deal €12.250

Click to read Camjo

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?