Art Direction

Art Direction met focus op (graphic) design + illustratie. Wil jij jezelf establishen als zelfstandig ontwerper met een eigen handschrift? Go for it!

Programma

Wil je jezelf establishen als zelfstandig ontwerper met een eigen handschrift, wil je samen werken aan jouw portfolio?, weten hoe je inspiratie materiaal ordent en verzamelt?, wil je een plan maken van hoe jij je als ontwerper online en offline profileert?, of wil je samen kijken hoe je een opdracht het best van A tot Z aanpakt?, dan is deze opleiding iets voor jou!

De volgende onderdelen komen onder andere aan bod:

  • Identity design
  • Digitaal versus print
  • Conceptontwikkeling
  • Portfolio fine-tunen

De ene periode is een soort droomwereld waar je veel fouten mag maken en kan spelen de andere kan een harde realiteit zijn. Hoe ga je hiermee om? Jessy helpt je en zorgt dat je 'aan' gaat!

Toelating

Voor deze opleiding heb je al de nodige ervaring en een flinke kennis van de Adobe programma's.  Heb je die niet, dan raden we je aan eerst de Graphic Design Academy te volgen. Stroom je daarna door dan krijg je van ons een combideal = totaal €2500. 

Docent

Jessy werkt sinds 2011 samen onder de naam Studio FFF. Daarvoor werkte ze, als grafisch vormgevers, voor evenementen, set design, art direction opdrachten en veel meer. Wij werden met verliefd op jaar stijl en daarom heeft ze inmiddels al meerdere opdrachten voor Redrum en Reducations gedaan!

Aanmelden Art Direction

  • Wanneer je in termijnen wilt betalen, nemen wij contact met je op
Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?