Animation Pro

87 lessen I Animation Academy + Character Animation + 2D Motion Design + Blender Academy +Houdini Academy

Programma 

Animatie vinden wij een van de meest magische beroepen en wij gaan je in de opleiding Animation Academy dan ook alles leren over het vak. Je leert de juiste ontwerpbeslissingen te maken met het oog op compositie, kleur en beweging. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe beweegt een animatie? Van conceptontwikkeling, storyboarding, rigging, animatie tot aan rendering. Dit doen we in 2D en 3D, maar ook stop motion komt voorbij. 

Character animation is het vertalen van karaktereigenschappen van het fictieve personage en dat visueel weergeven. Wist je dat de eigenschappen van het personage al veel eerder in te schatten is?  Het uiterlijk van een animatie karakter is op een bewuste manier getekend. Je snapt het gehele proces van een schets naar een karakter kunnen laten bewegen frame by frame. Je weet hoe je een uniek en aangesloten karakter kan tekenen op basis van hun karakters-beschrijving. 

Bij de opleiding 2D Motion Design is een van de aansluitende opleiding van Animation Academy. Je duikt in 6 lessen het diepe in van 2D Animeren. Stapsgewijs leer je alle grootse geheimen van de industrie-standaard software AfterEffects. Aaneensluitend laten we zien hoe je met de combinatie van deze smaakvolle ingrediënten een sterrenmaaltijd serveert. Oftewel, de perfecte kickstart voor een glansrijke carrière in motion design!

Ontdek het animatie software programma Blender. Het programma is gratis te gebruiken maar lastig uit te pluizen. Bij onze Blender Academy verdiep jij je 3D animatie skills. Profiteer van de exponentiële groei binnen onze favoriete open source software en leer het programma van A tot Z kennen. Storyboard je weg naar binnen en verlaat de Blender Academy met je eigen short!

Houdini Academy (taught in English) is the leading program when creating FX shots; think explosions, collapses, crowds, sand dunes, waves and blazing fire. Easy peasy lemon squeezy? Not yet, but excellent step by step guidance and instructions for the practical assigments you will understand Houdini in no time! From basic steps, the dynamics, rendering to even creating a world by your own design! 

Combi deal

Totaal 87 lessen €13.500
Combi deal €11.750

Click to read Animation Pro

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?