Animation + Blender

34 lessen I Animation Academy + aansluitende animatie opleiding Blender. Leg de basis van het animeren en specialiseer je in een van onze aansluitende opleidingen!

Inhoud 

Animation Academy vinden wij een van de meest magische beroepen en wij gaan je in de opleiding Animation dan ook alles leren over het vak. Je leert de juiste ontwerpbeslissingen te maken met het oog op compositie, kleur en beweging. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe beweegt een animatie? Van conceptontwikkeling, storyboarding, rigging, animatie tot aan rendering. Dit doen we in 2D en 3D, maar ook stop motion komt voorbij. 

Ontdek het animatie software programma Blender, een aansluitende opleiding van Amination. Het programma Blender is gratis te gebruiken maar lastig uit te pluizen. Bij onze Blender Academy  verdiep jij je 3D animatie skills. Profiteer van de exponentiële groei binnen onze favoriete open source software en leer het programma van A tot Z kennen. Storyboard je weg naar binnen en verlaat de Blender Academy met je eigen short!

Combi deal 

  • Animation Academy 24 lessen €4.500
  • Blender Academy 10 lessen €2000

Totaal 34 lessen €6.500

Combi deal €5.525

Click to read Animation + Blender

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?