Animation + Character Design

42 lessen I Animation Academy + aansluitende animatie opleiding Character Design. Leg de basis van het animeren en specialiseer je in een van onze aansluitende opleidingen!

Programma 

Animation Academy vinden wij een van de meest magische beroepen en wij gaan je in de opleiding Animation dan ook alles leren over het vak. Je leert de juiste ontwerpbeslissingen te maken met het oog op compositie, kleur en beweging. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe beweegt een animatie? Van conceptontwikkeling, storyboarding, rigging, animatie tot aan rendering. Dit doen we in 2D en 3D, maar ook stop motion komt voorbij. 

Character Animation is het vertalen van karaktereigenschappen van het fictieve personage en dat visueel weergeven. Wist je dat de eigenschappen van het personage al veel eerder in te schatten is?  Het uiterlijk van een animatie karakter is op een bewuste manier getekend. Je snapt het gehele proces van een schets naar een karakter kunnen laten bewegen frame by frame. Je weet hoe je een uniek en aangesloten karakter kan tekenen op basis van hun karakters-beschrijving. 

Combi deal

Totaal 42 lessen €8.000

Combi deal €6.800

Click to read Animation + Character Design

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?