Animation Base

40 lessen I Animation Academy + Luisterboeken + Storytelling | Leer de basisprincipes van animeren tijdens Animation Base.

Programma

Animation Academy vinden wij een van de meest magische beroepen en wij gaan je tijdens de opleidings alles wat je moet weten. Je leert de juiste ontwerpbeslissingen te maken met het oog op compositie, kleur en beweging. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe beweegt een animatie? Van conceptontwikkeling, storyboarding, rigging, animatie tot aan rendering. Dit doen we in 2D en 3D, maar ook stop motion komt voorbij. 

Storytelling is een opleiding die is gericht op schrijven van visuele uitkomsten, denk aan een film, commercial en zelfs een theaterstuk. Je leert de basis van verhalen structuur, karakter ontwikkelingen, conflicten en nog veel meer!

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het luisteren naar deze teksten? We’re here for ya! Onze newbie: Luisterboeken  schrijven is een shorty waar je leert een kort verhaal te schrijven, die ook wordt ingesproken door onze voice-actors! Een verhaal schrijven op ongeveer 4 pagina's is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat is interessant genoeg om in 2 zinnen te beschrijven en hoe maak je een memorabel plot? 

Combi deal 

Totaal lessen 40 lessen €7500

Combi deal €6.400

Click to read Animation Base

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?