3D Tekenfilm

72 lessen I Animation Academy + Blender + Character Animation + Storytelling + Sound Academy + Voice Acting

Programma 

Animation Academy vinden wij een van de meest magische beroepen en wij gaan je in de opleiding Animation dan ook alles leren over het vak. Je leert de juiste ontwerpbeslissingen te maken met het oog op compositie, kleur en beweging. En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe beweegt een animatie? Van conceptontwikkeling, storyboarding, rigging, animatie tot aan rendering. Dit doen we in 2D en 3D, maar ook stop motion komt voorbij.

Ontdek het animatie software programma Blender, een aansluitende opleiding van Amination. Het programma Blender is gratis te gebruiken maar lastig uit te pluizen. Bij onze Blender Academy verdiep jij je 3D animatie skills. Profiteer van de exponentiële groei binnen onze favoriete open source software en leer het programma van A tot Z kennen. Storyboard je weg naar binnen en verlaat de Blender Academy met je eigen short!

Character Animation is het vertalen van karaktereigenschappen van het fictieve personage en dat visueel weergeven. Wist je dat de eigenschappen van het personage al veel eerder in te schatten is?  Het uiterlijk van een animatie karakter is op een bewuste manier getekend. Je snapt het gehele proces van een schets naar een karakter kunnen laten bewegen frame by frame. Je weet hoe je een uniek en aangesloten karakter kan tekenen op basis van hun karakters-beschrijving. 

Storytelling Academy  is een opleiding die is gericht op schrijven van visuele uitkomsten, denk aan een film, commercial en zelfs een theaterstuk. Je leert de basis van verhalen structuur, karakter ontwikkelingen, conflicten en nog veel meer!

Voice acting! Deze shorty zal je de kers op de taart geven. Je stem leer je als een instrument bespelen. Ontdek de range die je kan bereiken met je stem en onderzoek de diepte van je bereik. Je hebt een portfolio aan eigen demo's opgenomen! Als jij de sound industry wil viben is dit je zender!

Sound academy is een opleiding die compleet is gericht op de theorie van geluid. We nemen je mee in het opnemen, bewerken, designen en het na-maken van geluid. Deze opleiding is een gigantische skill booster voor makers als animatoren, docu en filmmakers. Het bereid je voor om als zelfstandige sound designer ervaring op te bouwen in de praktijk en in de editsuite.

Combi deal

Totaal 72 lessen €14100

Combi deal €12125

Click to read 3D Tekenfilm

  • Bij een betaling in termijnen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Je schrijft je hierbij definitief in voor de opleiding. Dit betekent dat je een betalingsplichting aangaat en officieel staat ingeschreven.

Oeps! Nog niet alles is goed ingevuld, kijk je het nog even na?